Alami Perbezaan Filem Tingkap Kereta Teknologi Korea

In Blog, Uncategorized

YEAH, hari ni saya gembira sangat sebab dah tukar tinted baru untuk cermin kereta. Dah lama lagi kita nak beraya kan? Jadi, kereta pun nak la ada pembaharuan sikit. Saya pilih untuk guna teknologi terbaru dari Korea…  Multi-Layer Sputter Film; Revolusi Window Tinting Solution Terbaru Korea di AGARD yang terletak di Puchong.

Senang, tempatnya selesa dan sekejap je ambil masa untuk siapkan.

Sekarang ni ada promosi sempena Hari Raya iaitu ada potongan harga 30%. Berbaloi sebab guna filem yang bermutu.

AGARD

AGARD pengeluar Filem Keselamatan Kawalan Solar berada di barisan hadapan penyelidikan filem tetingkap di Korea; dengan menggunakan teknologi penolak sinar berlapis (multi-layer sputtering), mereka mampu menghasilkan filem tingkap kereta dengan perlindungan lebih dari kesan haba, sinar cahaya Ultraviolet merbahaya dan keretakan atau kerosakan.

Dengan AGARD PRECISE, satu lagi produk filem tingkap kereta berkualiti tinggi ditambah ke rangkaian produk mereka.

Menjelang cuti panjang Hari Raya ini, ramai warga Malaysia akan kembali ke kampung halaman masing-masing untuk meraikan Hari Raya dengan sanak saudara; ini akan melibatkan perjalanan jauh yang memakan banyak masa di dalam kereta.

Sebelum…

AGARD

Dan selepas…

AGARD

Perjalanan yang lama sebegitu boleh mengundang pelbagai perkara yang tidak diingini; seperti pendedahan ibu bapa dan juga anak-anak mereka pada kesan haba yang berlebihan, dan pendedahan kepada sinar cahaya UV merbahaya yang boleh menyebabkan kanser kulit. Sinar cahaya UV ini juga punca keretakan perkakas dalaman kereta.

Dengan kesedaran ini, filem tingkap kereta AGARD PRECISE menawarkan Kadar Pemantulan Sinar Cahaya Infrared bertahap tinggi di setiap peringkat kitaran hidupnya; berbanding dengan jenama lain yang kadang kala menggunakan campuran kimia untuk mempertingkatkan prestasinya di awal penggunaan tetapi cepat merosot dengan peredaran masa.

Setelah dipasang, AGARD PRECISE direka bentuk untuk menghasilkan 99.9% perlindungan dari sinar cahaya UV dengan pengurangan haba dan silau untuk meningkatkan keselesaan dan penyekatan sinar Infrared (IR). Prestasi luar biasa filem AGARD PRECISE akan memastikan keluarga anda dilindungi semasa dalam perjalanan balik kampung di musim Raya ini.

AGARD

Filem Tingkap Kereta AGARD PRECISE:

Perbandingan dengan Jenama Terkemuka Lain

Dalam beberapa ujian yang dilaksanakan, AGARD PRECISE mengatasi jenama lain dengan konsisten dari segi daya tahan dan keupayaan menyekat haba.

Agard

Agard

Filem tingkap kereta AGARD PRECISE berharga di antara RM2,000 – RM2,600 dan boleh didapati secara eksklusif dari pengedar sah AGARD di seluruh negara. Untuk mencari pengedar berdekatan anda, sila layari www.agard.com.my

AGARD

Mengenai AGARD Malaysia
Dengan lebih dari 15 tahun pengalaman global yang luas dan akreditasi yang menyeluruh, kepakaran proses pembuatan kami menjamin tahap kualiti yang mampu bersaing dengan mana-mana jenama lain dalam industri ini. Sebagai pengiktirafan keyakinan terhadap produk kami, waranti pembuatan juga disediakan kepada pelanggan-pelanggan kami.

Kilang utama kami khusus untuk pembikinan filem tingkap kereta yang mengeksport 93% dari hasil buatan mereka ke 60 negara di seluruh dunia. Kilang tersebut menggunakan mesin salut paling laju di dunia, yang beroperasi siang dan malam, untuk memastikan kadar hasil yang tinggi dan ekonomi bidangan.

Komen

Datuk Seri Vida Tak Tolak Andai Temu Jodoh Lelaki Sesuai
Datuk Seri Vida Tak Tolak Andai Temu Jodoh Lelaki Sesuai
SELEPAS heboh mengenai pengakuan berani pegawai media
Isu €Skandal’ Mona & Shahir, Usah Babit Nama Syamel
ATMOSFERA dunia hiburan tanah air nampaknya semakin
Netizen Gesa Move On Tutup Buku Syahir & Mona Shamimi
Netizen Gesa Move On Tutup Buku Syahir & Mona Shamimi
MENGIKUTI kisah hot Syahir dan Mona Shamimi
Must read×

Top