Peraduan Menang Pass Eksklusif Jumpa Lee Kwang Soo Di RUNNING MAN CHALLENGE

Salam pembaca setia budiey.com sekalian,

Budiey ingin memberikan 4 keping pass istimewa buat pembaca Sensasi Selebriti untuk berjumpa dengan selebriti popular dari Korea yang juga bintang Runningman iaitu Lee Kwang Soo di Upper Atrium, Level UG, Paradigm Mall anjuran 100Plus yang akan berlangsung pada hari Sabtu, 26 November 2016.

Saksikan kemunculan eksklusif beberapa selebriti dari Malaysia juga bersama Lee Kwang Soo di sana. Acara ini pastinya sangat meriah dan happening! Budiey percaya ramai peminat Runningman akan datang membanjiri lokasi ini nanti.

Terima kasih banyak-banyak kepada HYDRATED BY 100PLUS! yang sudi memberikan tiket ini kepada pembaca budiey.com.

Lee Kwang Soo di RUNNING MAN CHALLENGE

Apa yang korang perlu buat ialah:

1. Sila klik butang LIKE entri post ini, Google + & share di Facebook milik anda. Sila cari butang LIKE, butang Google + (g+) dan butang share Facebook di bawah tajuk entri ini.

3. Sila LIKE Fanpage Rasmi MTV Asia: www.facebook.com/my100plus & Facebook Budiey Dot Com: www.facebook.com/budiey.com

2. Sila cipta slogan paling kreatif anda, siarkan di Instagram milik anda (jangan lupa tag Budiey) dan hantar melalui emel bersama jawapan pada soalan di bawah. Selain itu, anda WAJIB juga Tweet slogan ini di Twitter anda dengan hashtag yang diberikan.

Kepada yang ada Twitter, sila gunakan hashtag event ini iaitu #100PLUSRUNNINGMAN16Budiey. Tweetkan slogan PALING KREATIF anda tidak lebih dari 140 huruf.

Slogan: “I Need To Be At Running Man Challenge – Hydrated by 100PLUS……….. (in less than 15 words)

Jika anda tiada Twitter, boleh letak di Facebook. Tapi sebaik-baiknya di Twitter ya sebab senang Budiey nak reTweet dan baca.

Lengkapkan slogan ini dengan kreatif:
“I Need To Be At Running Man Challenge – Hydrated by 100PLUS……….. (in less than 15 words)

Sertakan juga maklumat peribadi:
Nama:
Twitter:
Alamat surat menyurat:
Email:
Nombor telefon:

Hantarkan jawapan anda kepada:

dengan tajuk email: Peraduan Menang Pass Eksklusif Jumpa Lee Kwang Soo di RUNNING MAN CHALLENGE – Budiey.com

Tarikh tutup peraduan:
24 November 2016

SYARAT & PERATURAN:

  1. Penyertaan ini terbuka kepada semua pembaca Sensasi Selebriti yang menetap di Semenanjung Malaysia sahaja.
  2. Pertandingan ini adalah terbuka kepada mereka yang berumur 18 tahun ke atas sahaja
  3. Semua pemenang akan dihubungi melalui email & Twitter.
  4. Pemenang perlulah memberikan butir-butir peribadi yang lengkap seperti Nama, No. Kad Pengenalan, Alamat, Nombor Telefon dan Alamat E-mel sebelum layak memenangi tiket yang ditawarkan
  5. Pemenang perlulah menjawab soalan yang diberikan dengan tepat dengan slogan paling kreatif untuk memenangi tiket yang ditawarkan
  6. Setiap orang hanya dibenarkan menghantar satu penyertaan. Mereka yang menghantar lebih dari satu akan dibatalkan kelayakan.
  7. Hadiah tidak boleh ditukar dengan wang tunai dan pihak penganjur mempunyai hak untuk menukar hadiah dengan sesuatu yang mempunyai nilai yang sama tanpa notis terdahulu.
  8. Keputusan juri adalah muktamad.
  9. Pihak penganjur adalah tidak bertanggungjawab ke atas apa-apa maklumat yang tidak betul atau tidak tepat yang dihantar oleh para peserta dan tidak boleh dipertanggungjawabkan ke atas apa-apa kesilapan, ketinggalan, gangguan, pemotongan, kecacatan, kelewatan dalam operasi atau transmisi dalam pertandingan ini
  10. Dengan menyertai peraduan ini, pembaca bersetuju terikat dengan Syarat dan Peraturan serta keputusan Blog Sensasi Selebriti.
  11. Pihak penganjur berhak untuk meminda Terma dan Syarat pada bila-bila masa tanpa notis terdahulu

Peringatan: Sila tulis tajuk emel anda dengan betul ya. Kalau salah tajuk emel ni, nanti Budiey tak dapat kasi sebab takde dalam list carian kat emel. Orait?

Terima kasih kepada HYDRATED BY 100PLUS! kerana sudi memberi tiket kepada pembaca Budiey.com.

Terima kasih kepada pembaca Sensasi Selebriti yang sentiasa memberikan sokongan. Bertemu lagi di peraduan dan kuiz yang akan datang.

Komen

Dato’ Siti Nurhaliza Kongsi Pengalaman Berbadan Dua
Dato’ Siti Nurhaliza Kongsi Pengalaman Berbadan Dua
PERTAMA kali menghadapi kehamilan, Datuk Siti Nurhaliza
Menyayat Hati Adik Benjy Luah Perasaan Di Twitter
SEHARI selepas pelakon Khaeryll Benjamin Ibrahim menerima
Shahir Mahu Melamar Erra Fazira Awal Tahun Hadapan
Shahir Mahu Melamar Erra Fazira Awal Tahun Hadapan
NAMA Shahir Zawawi semakin kerap muncul di
Senarai Keputusan Pemenang Konsert AF MEGASTAR
Menepati ramalan ramai, bekas pelajar Akademi Fantasia
Must read×

Top