Peraduan Premiere With Budiey Filem RENEGADES

Bersempena dengan tayangan filem RENEGADES yang akan berada di pawagam mulai 1 September 2017 ini, Budiey dengan kerjasama Rainfilm Sdn Bhd mahu mengajak 50 orang pembaca untuk menonton filem aksi dengan kisah misteri yang menarik ini.

Filem ini diarahkan oleh pengarah Steven Quale yang dulu pernah mengarah filem FINAL DESTINATION 5. Filem ini diterbitkan oleh Luc Besson yang dulu pernah mengarah filem seperti The Fifth Element dan filem Lucy.

Filem ini menceritakan sekumpulan askar laut Amerika Syarikat yang mencuba untuk merungkai misteri sehingga mereka terjebak dengan pencarian harta karun di Serbia.

Melihat pada trailer kat bawah ni, Budiey berpendapat filem ini sangat menarik.

RENEGADES

Jadi, adakah anda mahu menjadi orang pertama menonton filem aksi lakonan J.K. Simmons, Ewen Bremner, Sullivan Stapleton dan ramai lagi ini bersama beberapa selebriti, Budieyators dan influencers yang dijemput khas? Caranya ada kat bawah ni, jadi jangan berlengah-lengah lagi, okay?

Sinopsis Filem RENEGADES

A team of Navy SEALs discover an underwater treasure in a Bosnian lake.

Jika masih tertanya-tanya tentang filem ini, apa kata anda semua menonton trailer RENEGADES yang telah diriliskan di dada Youtube Rainfilm Sdn Bhd.

Peraduan Premiere Filem RENEGADES

Sensasi Selebriti dengan kerjasama Rainfilm Sdn Bhd ingin menghadiahkan 50 tiket untuk Budieyators dan pembaca setia Budiey.com menonton filem RENEGADESAcara ini akan diadakan pada:

Tarikh:
29 Ogos 2017 (Hari Selasa)

Masa Pendaftaran:
8.00 malam

Tayangan Filem:
9.00 malam

Tempat:
GSC MID VALLEY

Anda ingin hadir? Senang sahaja. Anda hanya perlu menyertai peraduan ini dengan menjawab soalan mudah dan melengkapkan slogan dengan gaya yang paling kreatif.

Seorang pemenang akan mendapat 2 keping tiket untuk hadir di Tayangan Premiere Filem RENEGADES – Budiey.com di GSC Mid Valley. Senang je, cipta slogan, tweet & FB kemudian hantar emel. Itu je. Mudah kan?

Ingat hashtag ini: #PremiereWithBudiey #RenegadesMY #Budieyators


Apa yang korang perlu buat ialah:

1. ‘Like’ Facebook page Budiey Dot Com dan ‘Follow’ Twitter & Instagram Budiey: @Budiey

Sila klik butang LIKE entri ini, Google + & share di Facebook milik anda, jika anda mahu menyertai Tayangan Premiere ini dan komenlah apa pendapat anda tentang filem ini di ruangan komen berdasarkan trailer kat atas ni. Sila cari butang LIKE, butang Google + (g+) dan butang share Facebook di bawah tajuk entri ini. Jangan lupa LIKE Facebook ini: www.youtube.com/rainfilm www.facebook.com/budieydotcom

2. Sila cipta slogan kreatif anda dan hantar melalui emel bersama jawapan pada soalan di bawah. Selain itu, anda WAJIB juga Tweet slogan ini di Twitter.

Kepada yang ada Twitter, sila gunakan hashtag event ini iaitu #PremiereWithBudiey. Tweetkan slogan anda tidak lebih 140 huruf.

Slogan: @budiey Saya mahu hadir di #PremiereWithBudiey #TheHitmansBodyguard kerana…. (tidak lebih dari 100 huruf)

Jika anda tiada Twitter, boleh letak di Facebook. Tapi sebaik-baiknya di Twitter ya sebab senang Budiey nak reTweet dan baca.

Jawab soalan mudah ini:

1. Namakan dua orang pelakon filem RENEGADES? 

2. Sila emelkan jawapan & slogan anda:

Slogan: Saya mahu menonton dan meramalkan filem RENEGADES kerana – Sensasi Selebriti kerana…. (tidak lebih dari 100 huruf)

Sertakan juga maklumat peribadi:

Nama:

Twitter:

Alamat surat menyurat:

Email:

Nombor telefon:

Hantarkan jawapan anda kepada:

dengan tajuk email: Peraduan Premiere Filem RENEGADES – Sensasi Selebriti

Tarikh tutup peraduan:

28 Ogos 2017

Pemenang akan dihubungi oleh Budiey melalui email & Twitter.

Peringatan: Sila tulis tajuk emel anda dengan betul ya. Kalau salah tajuk emel ni, nanti Budiey tak dapat kasi sebab takde dalam list carian kat emel. Orait?

Terima kasih kepada Rainfilm Sdn Bhd dan pembaca Sensasi Selebriti yang sentiasa memberikan sokongan. Bertemu lagi di peraduan dan kuiz yang akan datang.

Jom layari serta langgan atau subscribe Youtube Channel Rainfilm Sdn Bhd : www.youtube.com/Rainfilm

Jangan lupa follow Budiey di Twitter (@budiey) and ‘Like’ Facebook page Budiey Dot Com untuk mengetahui ulasan filem dan berita terkini tentang dunia hiburan.

Komen via Facebook

Komen

Dato’ Siti Nurhaliza Kongsi Pengalaman Berbadan Dua
Dato’ Siti Nurhaliza Kongsi Pengalaman Berbadan Dua
PERTAMA kali menghadapi kehamilan, Datuk Siti Nurhaliza
Menyayat Hati Adik Benjy Luah Perasaan Di Twitter
SEHARI selepas pelakon Khaeryll Benjamin Ibrahim menerima
Shahir Mahu Melamar Erra Fazira Awal Tahun Hadapan
Shahir Mahu Melamar Erra Fazira Awal Tahun Hadapan
NAMA Shahir Zawawi semakin kerap muncul di
Senarai Keputusan Pemenang Konsert AF MEGASTAR
Menepati ramalan ramai, bekas pelajar Akademi Fantasia
Must read×

Top