Peraduan Premiere With Budiey Menonton SPIDER-MAN: HOMECOMING

Salam semua pembaca Budiey.com, Budiey percaya korang masih dalam mood beraya kan? Sambil beraya dan bermaafan tu, mestilah nak meluangkan masa untuk  menonton filem bersama kawan-kawan. Bulan Julai ini makin banyak filem yang menarik akan berada di pawagam. Premiere With Budiey dimulakan dengan beberapa filem aksi terbaru Spiderman yang menampilkan pelakon hero terbaru iaitu Tom Holland. Sudah tentu korang akan teruja nak menantikan premiere kali ni kan? Jadi stay tuned okay. Banyak filem yang menanti untuk ditonton sepanjang tahun 2017 ini.

Terbaru ni, sebuah filem aksi hebat yang dibintangi oleh pelakon hebat Tom Holland, Michael Keaton, Zendaya, Jon Favreau, Donald Glover dan ramai lagi berjudul SPIDER-MAN: HOMECOMING.

Budiey kira ramai peminat filem ini mahu menonton kisah menarik kali ini. Dengan itu, Budiey dengan kerjasama Sony Pictures Malaysia mahu mengajak anda menghadiri Tayangan Premiere Filem SPIDER-MAN: HOMECOMING yang akan diadakan di GSC 1Utama pada 4 Julai 2017.

Kepada yang nak tonton filem arahan Jon Watts yang paling dinantikan ini, anda juga boleh menonton filem ini yang akan berada di pawagam mulai 6 Julai 2017.

Untuk kalian yang menyukai filem aksi yang mendebarkan ini pastinya filem ini sesuai untuk kalian semua.

SPIDER-MAN: HOMECOMING

Sinopsis Filem SPIDER-MAN: HOMECOMING

Filem Spider-Man Homecoming 2017 ini menceritakan tentang watak utama, iaitu Peter Parker (lakonan Tom Holland), seorang pemuda yang memiliki kuasa seekor labah-labah. Peter harus membahagikan waktunya menjadi manusia normal dan menjadi superhero, Spider-Man.

Menariknya, saat ini dia memperoleh bantuan daripada Tony Stark (lakonan Robert Downey Jr.) yang membuatkan Spider-Man menjadi jauh lebih hebat. Namun, kemunculan penjahat bernama Vulture (lakonan Michael Keaton) membuatkan Spider-Man berkerja keras demi menjaga keselamatan seluruh kota.

Directed by:
Jon Watts

Produced by:
Kevin Feige
Amy Pascal

Screenplay by:
Jonathan Goldstein & John Francis Daley and Jon Watts & Christopher Ford and Chris McKenna & Erik Sommers

Based on the Marvel Comic Book by:
Stan Lee and Steve Ditko

Executive Producers:
Louis D’Esposito
Victoria Alonso
Patricia Whitcher
Jeremy Latcham
Stan Lee

Cast:

  • Tom Holland sebagai Peter Parker / Spider-Man
  • Michael Keaton sebagai Adrian Toomes / Vulture
  • Zendaya sebagai Michelle
  • Donald Glover
  • Jacob Batalon sebagai Ned Leeds
  • Laura Harrier sebagai Liz Allan
  • Tony Revolori sebagai Flash Thompson
  • Bokeem Woodbine sebagai Shocker
  • Marisa Tomei sebagai May Parker
  • Robert Downey Jr. sebagai Tony Stark / Iron Man

SPIDER-MAN™: HOMECOMING

Peraduan Premiere With Budiey – Filem SPIDER-MAN: HOMECOMING

Sensasi Selebriti ingin menghadiahkan 150 keping tiket untuk Budieyators / pembaca yang boleh menghadirkan diri di tayangan premiere yang cukup eksklusif ini. Acara ini akan diadakan pada:

Tarikh:

4 Julai 2017 (Hari Selasa)

Masa Pendaftaran:

8.00 malam

Tayangan Filem:

8.45 malam

Tempat:

GSC 1Utama

Anda ingin hadir ke acara santai ini? Senang sahaja. Anda hanya perlu menyertai peraduan ini dengan menjawab soalan mudah dan melengkapkan slogan dengan gaya yang paling kreatif.

Seorang pemenang akan mendapat 2 keping tiket untuk hadir di Tayangan Premiere SPIDER-MAN: HOMECOMING – Budiey.com di GSC 1Utama.

Senang je, cipta slogan, tweet & FB kemudian hantar emel. Itu je. Mudah kan? Pemenang dipilih berdasarkan slogan PALING KREATIF.

Ingat hashtag ini: #PremiereWithBudiey #SpidermanHomecoming

Apa yang korang perlu buat ialah:

1.  ‘Like’ Facebook page Budiey Dot Com dan ‘Follow’ Twitter & Instagram Budiey: @Budiey

Sila klik butang LIKE entri ini, Google + & share di Facebook milik anda, jika anda mahu menang hadiah dan seterusnya dapat menyertai Tayangan Premiere ini dan komenlah apa pendapat anda tentang filem ini di ruangan komen berdasarkan trailer kat atas ni. Sila cari butang LIKE, butang Google + (g+) dan butang share Facebook di bawah tajuk entri ini. Jangan lupa LIKE Facebook ini: www.facebook.com/SonyPicturesMalaysia & www.facebook.com/budieydotcom

2. Sila cipta slogan kreatif anda dan hantar melalui emel bersama jawapan pada soalan di bawah. Selain itu, anda WAJIB juga Tweet slogan ini di Twitter.

3. Jawab soalan mudah ini:

1. Namakan dua pelakon utama filem SPIDER-MAN: HOMECOMING.

2. Sila emelkan jawapan & slogan anda:

Slogan: Saya mahu hadir di Premiere With Budiey menonton filem SPIDER-MAN: HOMECOMING kerana…. (tidak lebih dari 100 huruf)

Sertakan juga maklumat peribadi:

Nama:

Twitter:

Alamat surat menyurat:

Email:

Nombor telefon:

Hantarkan jawapan anda kepada:

dengan tajuk email: Peraduan Premiere With Budiey Filem SPIDER-MAN: HOMECOMING

Tarikh tutup peraduan:

3 Januari 2017

Pemenang akan dihubungi oleh Budiey melalui email & Twitter.

Peringatan: Sila tulis tajuk emel anda dengan betul ya. Kalau salah tajuk emel ni, nanti Budiey tak dapat kasi sebab takde dalam list carian kat emel. Orait?

Terima kasih kepada Sony Pictures (Malaysia) dan pembaca Sensasi Selebriti yang sentiasa memberikan sokongan. Bertemu lagi di peraduan dan kuiz yang akan datang.

Jangan lupa untuk menonton filem yang cukup mendebarkan ini mulai 6 Julai 2017.

Jom layari dan LIKE Fanpage: www.facebook.com/SonyPicturesMalaysia dan langgan (subscribe) Youtube Channel Sony Pictures : www.youtube.com/SonyPicturesMalaysia

Jangan lupa follow Budiey di Twitter (@budiey) and ‘Like’ Facebook page Budiey Dot Com untuk mengetahui ulasan filem dan berita terkini tentang dunia hiburan.

SPIDER-MAN: HOMECOMING

SPIDER-MAN: HOMECOMING

SPIDER-MAN™: HOMECOMING

SPIDER-MAN™: HOMECOMING

Komen

Datuk Seri Vida Tak Tolak Andai Temu Jodoh Lelaki Sesuai
Datuk Seri Vida Tak Tolak Andai Temu Jodoh Lelaki Sesuai
SELEPAS heboh mengenai pengakuan berani pegawai media
Isu €Skandal’ Mona & Shahir, Usah Babit Nama Syamel
ATMOSFERA dunia hiburan tanah air nampaknya semakin
Netizen Gesa Move On Tutup Buku Syahir & Mona Shamimi
Netizen Gesa Move On Tutup Buku Syahir & Mona Shamimi
MENGIKUTI kisah hot Syahir dan Mona Shamimi
Must read×

Top